Nic więc dziwnego, że jego oryginalność doceniono w prestiżowych konkursach. Na koncie znajdują się już prestiżowe nagrody, m.in.: platyna Muse Design Awards, złoto A’ Design Award i MP Power Award. Ten czterogwiazdkowy hotel to 212 eleganckich pokoi i apartamentów z nowoczesnym designem, stworzony tak, by przestrzeń dawała nie tylko możliwość odpoczynku, lecz także pracy.

Można tu też liczyć na doświadczenia kulinarne na najwyższym poziomie w restauracji Nova Wola i podniebnym skybarze The Roof. Nad menu całości czuwa szef kuchni, Paweł Suchenek. "Naszą główną dewizą jest szacunek do środowiska i wsparcie lokalnych producentów" – podkreśla. Stąd na talerzu znajdziemy m.in. pieczywo z manufaktury Chleb Każdy Inny czy sery korycińskie z Podlasia.

"Wiem, że zawiesiliśmy wysoko poprzeczkę i mam nadzieję, że każdy, kto do nas trafi, doceni nasze starania" – mówi Marcin Szymfel, dyrektor generalny.

Najlepiej przekonać się o tym osobiście.

Crowne Plaza Warsaw – The HUB, rondo Daszyńskiego 2, Warszawa