View this post on Instagram Drogie Ptaszynki, jak już pisałyśmy, ugotujemy dla Was dania, których nie ma w Ranny Ptaszek, ale bez których my nie wyobrażamy sobie naszej Wielkanocy! Zaglądnijcie do menu ptaszkowego na stronie www.rannyptaszek.pl gdzie znajdziecie "Dobroci na Wielkanoc", które już możecie zamawiać. Jest możliwość dowozu. Zakupy fajnie jest powiązać z zakupami w Hummus Amamamusi, przez stronę www.hummus-amamamusi.pl wtedy połączymy paczki. Kolejne danie wegański pasztet made by Zosia Maria Pilitowska z duszonego na oliwie selera, pestek słonecznika i kaszy jaglanej. Jest wilgotny, zwarty i pachnie upajająco koprem i czarnuszką. Świątecznego charakteru nadaje my wędzona śliwka, czyli suska sechlońska DOP Fot. Mateusz Torbus / Fotograf - Dear Little Birds, as we have already written, we will cook dishes for you that we do not have on a daily basis, but without which we cannot imagine our Easter! Look at the menu at www.rannyptaszek.pl where you will find "Goodness for Easter", which you can already order. There is a possibility of delivery. Shopping is nice to combine with shopping at Hummus Amamamusi, through the website www.hummus-amamamusi.pl then we will combine the packages. Another dish of vegan pate made by Zosia Maria Pilitowska with celery stewed in olive oil, sunflower seeds and millet. It is moist, compact and smells like intoxicating fennel and black cumin. Smoked plum, or Suska sechlońska DOP, gives us a festive character Fot. Mateusz Torbus / Photographer #easter #supportsmallbusiness #shoplocal #barśniadaniowy☕️🍳 A post shared by Ranny Ptaszek (@rannyptaszek_krakow) on Apr 2, 2020 at 11:36pm PDT
Drogie Ptaszynki, jak już pisałyśmy, ugotujemy dla Was dania, których nie ma w Ranny Ptaszek, ale bez których my nie wyobrażamy sobie naszej Wielkanocy! Zaglądnijcie do menu ptaszkowego na stronie www.rannyptaszek.pl gdzie znajdziecie "Dobroci na Wielkanoc", które już możecie zamawiać. Jest możliwość dowozu. Zakupy fajnie jest powiązać z zakupami w Hummus Amamamusi, przez stronę www.hummus-amamamusi.pl wtedy połączymy paczki. Kolejne danie wegański pasztet made by Zosia Maria Pilitowska z duszonego na oliwie selera, pestek słonecznika i kaszy jaglanej. Jest wilgotny, zwarty i pachnie upajająco koprem i czarnuszką. Świątecznego charakteru nadaje my wędzona śliwka, czyli suska sechlońska DOP Fot. Mateusz Torbus / Fotograf - Dear Little Birds, as we have already written, we will cook dishes for you that we do not have on a daily basis, but without which we cannot imagine our Easter! Look at the menu at www.rannyptaszek.pl where you will find "Goodness for Easter", which you can already order. There is a possibility of delivery. Shopping is nice to combine with shopping at Hummus Amamamusi, through the website www.hummus-amamamusi.pl then we will combine the packages. Another dish of vegan pate made by Zosia Maria Pilitowska with celery stewed in olive oil, sunflower seeds and millet. It is moist, compact and smells like intoxicating fennel and black cumin. Smoked plum, or Suska sechlońska DOP, gives us a festive character Fot. Mateusz Torbus / Photographer #easter #supportsmallbusiness #shoplocal #barśniadaniowy☕️🍳
A post shared by Ranny Ptaszek (@rannyptaszek_krakow) on Apr 2, 2020 at 11:36pm PDT
przesuń palcem
rannyptaszek_krakow / instagram.com
Ranny Ptaszek